Kycklingen marinerades i koncentrerad apelsinjuice för att dels ge smak men framför allt se till att hålla kycklingen saftig, det är inte helt ovanligt att bröstfilén blir torr. Därför föredrar jag kycklinglårfilé före bröstfilén. Kollegan G föredrar inget av det då han av någon anledning inte äter djur som har haft fjädrar.
Ett gäng som delar med sig matupplevelser - för tillfället har vi en rolig geografisk spridning. Stora delen av våra inlägg kommer vara baserade på luncher men då vi alla är ganska glada amatörkockar bjuder vi även på egna upplevelser utav rätter och menyer som tillagats av oss... Enjoy!
23 oktober 2011
Chicken Curry!
Idag fick det bli husmanskost igen, denna gång indisk husmanskost. En riktigt god curry med kyckling, svamp, morötter, lök och mängder med örter och kryddor.
Kycklingen marinerades i koncentrerad apelsinjuice för att dels ge smak men framför allt se till att hålla kycklingen saftig, det är inte helt ovanligt att bröstfilén blir torr. Därför föredrar jag kycklinglårfilé före bröstfilén. Kollegan G föredrar inget av det då han av någon anledning inte äter djur som har haft fjädrar.
Apelsinjuicen gjorde sitt jobb, kycklingen blev superb.........
Kycklingen marinerades i koncentrerad apelsinjuice för att dels ge smak men framför allt se till att hålla kycklingen saftig, det är inte helt ovanligt att bröstfilén blir torr. Därför föredrar jag kycklinglårfilé före bröstfilén. Kollegan G föredrar inget av det då han av någon anledning inte äter djur som har haft fjädrar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar